Menu

Ova web-stranica koristi kolačiće.
Kolačiće upotrebljavamo kako bismo sačuvali status vaše korpe i listu pregledanih proizvoda.
Nastavkom korišćenja naših internet stranica vi prihvatate našu upotrebu kolačića.

Saznajte više

    Prodavnica

      Soled led rasveta sve popularnija

      12.07.2021

       

                                                                                

      U Srbiji, a pogotovo u Beogradu, građevinska industrija ima puno posla. Soled rasveta beleži veliki rast po broju ugradnje u nove I stare stambene objekte. Soled rasveta je postala popularna zahvaljujući Mak trade group koja je njen uvoznik I dustributer. Imamo širok izbor led panela, reflektora, sijalica, rozetni.

      Građevinski materijali beleže poskupljenja. Mak trade cenama proizvoda rasvete ublažava troškove građevinskim firmama. Veliki lager Soled rasvete omogućuje građevinskim firmama da uvek imaju dostupne proizvode. Razni tipovi rasvete su odmah dostupni pa električarima ne mora “stajati“ posao.

      Na ovu rasvetu su navikli električari koji su prepoznali kvalitet proizvoda I jednostavnost ugradnje. Takođe je koriste I ljudi koji vole da održavaju svoje domaćinstvo I vole da majstorišu iz hobija.

       

      Led paneli su univerzalna rasveta

       

      Građevinskim inženjerima I električarima se Soled led paneli uklapaju u njihove projekte. Paneli su otporni zbog aluminijumskog kućišta I visokog stepena IP zaštite. Led paneli su ugradni Ili nadgradni, okrugli I četvrtasti. Oni su prilagodljivi različitim prostorijama. Zadovoljavaju količinu svetla za dnevne sobe, kancelarije, hodnike ….

       

      Led reflektori za spoljašnje i unutrašnje osvetljenje

       

      Led reflektori se montiraju i za spoljašnju i unutrašnju rasvetu. Imaju širok raspon snage. Poseduju jačinu od 10 pa do 200 vati. Osvetljavaju ulaze, hodnike, fasade spomenika, parkove. Ugrađuju se uglavnom na sportskim terenima, baštama, dvorištima I halama. Pored ovih prostora, oni se ugrađuju na terase ili da osvetle objekte I reklamne bilborde. Izrađeni su od aluminijuma u visokoj IP zaštiti. Poseduju nosač kojim podešavate ugao reflektora. Led reflektori sa senzorom se aktiviraju pokretom.

       

      Led reflektori sa IP zaštitom su dobar izbor za spoljašnje osvetljenje objekata različite kvadrature; od trafika, kioska brze hrane do stambenih I poslovnih prostora. Reflektori osvetljavaju dvorišta, fasada I zidova stambenih I poslovnih objekata. Ulične svetiljke su spoljašnja rasveta koja prelazi I deset hiljada lumena. Velikih su dimenzija I lumenizacije zbog toga što osvetljavaju velike površine prostora.

       

       

      Soled tehnička I dekorativna rasveta

       

      Rasveta se može podeliti na spoljašnju I unutrašnju, kao I na tehničku I dekorativnu. Prva podela se odnosi na prostor primene dok je druga podela led rasvete razvrstana po nameni osvetljenja koje pruža.

      Unutrašnja rasveta implicira osvetljenje prostora različitih dimenzija. Na primer, za osvetljenje visokih hala I magacina preporučuje se osvetljenje reflektorima; za super markete I shoping molove treba instalirati linijski sistem rasvete, jer nudi veliki izbor kombinacija različitih dužina modula u različitim pravcima. Kancelarijski prostori I bolnice koriste ugradne I nadgradne led panele različitih dimenzija. Svetiljke sa visokom IP zaštitom su neophodna rasveta za radionice I proizvodne pogone gde se radi u težim uslovima rada i svetiljke su izložene vodi I različitim česticama.

       

       

       

      Led rozetne i fasadne svetiljke

       

      Rozetne doprinose lepšem dizajnu enterijera. Izuzetan efekat postižu kada se ugrade u spušteni plafon. Možete ih montirati i u zid ili gips da izgledaju integrisano sa zidom. A ima i nadgradnih rozetni u obliku kocke ili valjka.

      Osim rozetni, fasadne svetiljke su obavezna spoljašnja rasveta koju montiraju građevinski radnici.

      Fasadne lampe osim što omogućuju bezbedno kretanje ljudi, prave pejzažno osvetljenje zgrade ili kuće. Kombinacijom određene temperature svetla i vrste fasade se stvaraju umetnički svetlosni efekti.

       

      Preporučujemo Soled led rasvetu, jer omogućava kvalitetno I pouzdano osvetljenje. U našem prodajnom programu imamo tehničku I dekorativnu rasvetu.

       

      Pogledajte našu ponudu na linku: https://www.maktrade.rs/shop/0?pretraga=soled

       

       

       

       

      Najnoviji blogovi

      PVC cevi 09.08.2022
      LED plafonjera 02.08.2022